Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008

ΟΠΑΠ: Θωρακισμένος και έτοιμος για ΤουρκίαΘωρακισμένος στην οικονομική ύφεση είναι ο ΟΠΑΠ, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού κ.Χρ.Χατζηεμμανουήλ μιλώντας στο Reuters, ενώ ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο εξαγοράς σε απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές ή στον τομέα του καζίνο.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο διευθύνων σύμβουλος του Oργανισμού κ. Χρ.Χατζηεμμανουήλ.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Oργανισμού κ. Χρ.Χατζηεμμανουήλ.
O κ.Χατζηεμμανουήλ επανέλαβε το ενδιαφέρον για την αγορά της Τουρκίας και την ιδιωτικοποίηση της κρατικής λοταρίας και είπε ότι εάν η κοινοπραξία που έχει συσταθεί με τον επιχειρηματικό όμιλο Dogus, που κατέχει την Garanti Bank, την FIBA και τη κατασκευαστική Αlarko, αναλάβει την άδεια της λοταρίας θα υλοποιηθούν υψηλές επενδύσεις.

Επίσης προσέθεσε ότι είναι δύσκολο οι δραστηριότητες στην Τουρκία να σημειώσουν κέρδη από την αρχή, καθώς ο ΟΠΑΠ θα χρειαστεί σημαντικές επενδύσεις, προκειμένου να εγκαταστήσει τις απαραίτητες υποδομές.

«Τον πρώτο χρόνο, θέλεις υψηλές κεφαλαιουχικές δαπάνες, οι οποίες καλύτερα να γίνουν με κάποια ταχύτητα, παρά να γίνουν σε ένα βάθος χρόνου, γιατί είναι περιορισμένος ο χρόνος της σύμβασης και πρέπει να αποδώσει το μάξιμουμ σε όλα τα χρόνια,» είπε ο διευθύνων σύμβουλος.

Τέλος σχετικά με τις εγχώριες δραστηριότητες του ΟΠΑΠ προειδοποίησε ότι το 2009 θα είναι από μακροοικονομική άποψη μια δύσκολη χρονιά αλλά είναι αισιόδοξος για τις επιδόσεις του οργανισμού. Η παγκόσμια ύφεση θα επηρέαζε το βασικό παιχνίδι αθλητικού στοιχηματισμού, το Πάμε Στοίχημα, μόνο για κάποιους μήνες, αν το επηρέαζε τελικά, ενώ η εξαιρετική ανάπτυξη του Kino, σχεδόν το ήμισυ των συνολικών εσόδων της εταιρείας, θα είναι η μεγάλη άμυνα της εταιρείας το 2009.
http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1597838

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Loading...

Ο Πούτιν σημανε την ωρα!

Ο Πούτιν σημανε την ωρα!
Η Παναγία να λυπηθεί τον κόσμο...

Αναγνώστες