Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008

Συνάντηση Αλαβάνου- Χριστόφια

Εχει μεγάλη σημασία να αντιμετωπιστεί η επιθετικότητα και προκλητικότητα της Τουρκίας, τόνισε ο Αλέκος Αλαβάνος μετά από συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αλαβάνος, τόνισε ότι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συζήτηση με τον κ. Χριστόφια και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις προσπάθειες του προέδρου της Κύπρου για λύση. Και ο ίδιος και η πολιτική που ακολουθεί είναι ένας συνδυασμός παραγόντων που συνιστούν εμμονή σε αξίες και αρχές, ιδιαίτερη σημασία στην αλληλεγγύη και συμβίωση των πολιτών, σημασία στην εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ιδίως του ευρωπαϊκού κεκτημένου και ο ρεαλισμός.

Ο κ. Αλαβάνος τόνισε πως πρέπει να στηρίξουμε ένα πρόβλημα που τόσα χρόνια είναι αδύνατον να λυθεί και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει ώθηση για τη λύση του.

Τέλος, υπογράμμισε ότι έχει μεγάλη σημασία να αντιμετωπιστεί η επιθετικότητα και προκλητικότητα της Τουρκίας. Πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ενωση, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία που αποδίδει η Τουρκία στην ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
http://www.ana.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=7083884&maindocimg=6871041&service=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Μερικοί ζούνε στον κόσμο τους! Χάνει κανείς τα λόγια του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Loading...

Ο Πούτιν σημανε την ωρα!

Ο Πούτιν σημανε την ωρα!
Η Παναγία να λυπηθεί τον κόσμο...

Αναγνώστες